23 september fortloop L5 en L6

In het kader van de Vlaamse veldloopweek deden we mee aan de Fortloop. Dat is geen gewone veldloop, maar een teamloop met opdrachten doorheen het fort IV.  Het was een geweldige ervaring in het o zo Belgische rotweer.

De Ketnetredactie van Karrewiet was er ook bij!

Bekijk hier de ketnetreportage!

Vandaag was het geweldig we hebben heel veel leuks gedaan. We hebben eerst de instructies en de regels overlopen dan gingen we op pad.

yuzeWe mochten het touw niet lossen. We moesten samen werken het was geweldig!!! Onze klasgenoot, Sibe, moest een helm op met een camera vast geplakt. Hij filmde ons heel avontuur mee. Karrewiet was er bij en nog veel andere camera ploegen. Ik vond het top en ik hoop dat onze hele klas dat ook vond.

Yuze Hoste

De fortlTikooop was echt heel erg leuk. Het weer vond niemand een probleem behalve sommige ouders die bezorgd waren. We hebben ons best heel erg gedaan. We kwamen ook op tv., dat vond ik ook super. We hebben heel goed samen gewerkt. Het was gewoon geweldig.

Tiko

Luna HIn het begin was onze samenwerking niet zo heel goed, maar in de loop van de dag werd het beter en beter. Er waren veel hindernissen zoals bomen of linten. We gingen ook veel in donkere tunnels. Daar moesten we dan allemaal opdrachten doen
zoals prentjes onthouden (allemaal stripfiguren), letters vinden, enzovoort.
Toen we een trap omhoog gingen, waren we op een plaats waar ik nog nooit ben geweest. Daar moesten we iemand kiezen die we vertrouwden. We kozen Tiko.

Dat allemaal was eigenlijk wel moeilijk want we moesten de hele weg een touw vasthouden!
Op het einde moesten we een puzzel maken. Die leidde ons naar een schatkist en daar stond iets in namelijk: “Maak een gekke foto bij de fotograaf.”
Dat hadden we dus gedaan we moesten allemaal legerpetjes op.
Op het einde kregen we een appel en water.

Luna haast.