juf Viviane en juf Anja

Hallo allemaal,

viviane siteWat spannend zeg! Het nieuwe schooljaar is alweer van start gegaan.  We zijn er weer allemaal klaar voor. Ik wed dat iedereen erg nieuwsgierig is naar de ‘nieuwe juf’ van het vierde leerjaar? Daarom zal ik me even voorstellen : Mijn naam is Viviane Van Loon en ik ben al 34 jaar actief in het onderwijs. Ik doe dit nog steeds met heel veel plezier!
Ik vind het erg belangrijk een prettige leeromgeving te waarborgen, waarin kinderen zich goed kunnen ontwikkelen en zichzelf mogen zijn met hun eigen ‘aardigheden’. Elk schooljaar is een nieuwe uitdaging! Door goed te luisteren naar de kinderen, ga ik samen met hen op zoek naar de grenzen van hun mogelijkheden. Rust, structuur en duidelijkheid zijn daarbij erg belangrijk.
Ik heb er zin in om met z’n allen te ‘bouwen’ aan een prachtig schooljaar. Een klas waar elk kind met plezier naar toe gaat en zich kan ontwikkelen.
Mocht je nog vragen hebben, loop gerust een keertje binnen, de deur staat altijd open.

Kapla2[1]Dag allemaal,11921833_1632263810396184_213322399130628161_o[1]

Ik ben Anja Vertongen of gewoon juf Anja. Dit schooljaar kom ik op maandagnamiddag en vrijdagochtend ook in het vierde leerjaar. We werken samen aan meetkunde, techniek en verkeer.