Hoi,
Wij zijn Liesbeth en Elke van de OR (of de ouderraad) van onze school.
Wij zijn de mama van Finn (L5) en Sibe (L6) en de mama van Noa (L6). DSC_1203_bewerkt-1We proberen een brug te zijn tussen de ouders en de school. Zit je toch met een vraag/opmerking , spreek ons gerust aan op de speelplaats!  Of kom mee overleggen op de ouderraad, elke 3de dinsdag van de maand.
Eén keer per maand komen wij samen met de directeur en een juf of meester om over de school en de werking hiervan te praten. Zo hebben we het over zwemlessen, het Sinterklaasfeest, de sportklassen, maar ook over de nieuwe school, hoe we dingen kunnen verbeteren,… Deze vergadering duurt niet zo lang en je mag er vertellen wat je wenst.
We proberen er ook voor te zorgen dat er centjes in de kas komen van de ouderraad. Hiervoor organiseren wij onder andere een wafelverkoop, tombola op het schoolfeest, drankkraampje bij Kerstfeest enz. Het geld dat deze acties opbrengen, gaat integraal terug naar de kinderen.
Er worden onder andere uitstapjes mee betaald, ijsjes op de speelplaats, een filmvoorstelling en zoveel meer. Zo is en blijft het voor alle kinderen fijn op onze school.
Het zou leuk zijn als er nog andere mama’s of papa’s willen deelnemen aan de ouderraad. Alle ouders zijn welkom!
Als er nog vragen zijn, kan je terecht bij de meester of juf van je zoon/dochter, bij de directeur of op ons mailadres: sint.lut.mortsel@gmail.com